Skip to content

Siti Sarah hampir maut dihimpit boobs Aleeza Kasim (18SX)

26 May, 2009

Pabila membaca respon dari “Lulu” di sebuah entri kami mengenai Aleeza Kasim, tiba-tiba kami teringat akan gambar yang lama tersimpan di galeri persendirian di komputer. Selepas membuat sedikit research di Google, gambar ini diambil semasa Gathering Anniversary Hero Dewi Remaja pada 27 November 2008.

Tajuk entri ni propa habis iye tak? jangan maraa.. hehee.Takdelah, kami hanya mahu tunjukkan betapa bangga artis-artis Islam di negara ini mempamerkan “trademark” kemegahan yang ada pada diri sehingga tidak mempedulikan apa yang di’ajar di sekolah agama masa dia kecik-kecik dulu. Ini kalau ustazah time dia sekolah dulu nengok, mahu hantuk kepala di dinding. Tak gitu?

P/s: Bila kami meletakkan “Imbasan” di awal title entri, itu bermakna ini memang gambar yang mungkin pernah anda lihat. Ianya bukan gambar terbaru buat tatapan anda. Kami mempamerkan enteri Imbasan ini kerana banyak berita-berita sensasi yang wujud sebelum kewujudan website ini lagi. Jadi harap tiada lagi respon-respon yang berbunyi ini cerita basi atau ohartis kering idea atau apa sekalipun yg nyata men’jengkelkan even kami tak pernah lupa memberitahu ini gambar lama atau baru.

Advertisements
No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: