Skip to content

kantoi….

5 June, 2009

Suatu hari…seorang suami baru pulang dari meeting (sebenar nye dating)…dan melihat isterinya menangis teresak2…


Suami : kenapa ni yang?

Isteri : Sudahla bang..lepaskan saja saya ni!!

Suami : Eh..kenapa awak cakap camtu plak??

Isteri : Saya tahu..awak ada jumpa perempuan len kan?

Suami : Eh…apa awak cakap ni??

Isteri : Sudahla bang.. semua nya dah tebukti… ada perempuan yang jawab telefon masa saya call awak… dah banyak kali..

Suami : Eerr..aaa… ba..baik la.. abang mengaku.. abang ada perempuan len.. tapi.. apa yang perempuan tu cakap kat awak?

Isteri : Huh..nyampah. ..mentang2 saya tak tau omputeh… tapi saya ada hafal apa yang dia cakap..

Suami : dia cakap apa?

Isteri : dia cakap..”The number u have call..cannot be reached at this momment.. please try again”..asal saya telefon je.. dia cakap camtu… dia tak reti cakap melayu ke????

Heheh. sekadar untuk merehatkan otak..(^^)

No comments yet

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: