Skip to content

Manohara, Dera Dan Kisah Di Sebaliknya

5 June, 2009

Malam ini kami dapat satu email yang katanya adalah cerita sebenar tentang Manohara. Sayangnya email tue dalam bahasa Indonesia. Pening bangat kami membacanya.

manohara dan pakwe

Jadi untuk tidak memeningkan anda, kami amik point-point penting jer. Kebanyakan isi email tersebut cerita tentang emak Manohara. Kesimpulan dari email tue bolehlah kami katakan yang ibu Manohara nielah punca segala kemelut yang tengah berlaku sekarang.

Oh ya, gambar di atas katanya gambar Manohara dengan pakwenya di Indonesia. Kebenarannya tak taulah betul ke tak.

Sila baca artikel ini sepenuhnya untuk mengetahui cerita sebenar Manohara:-

P.S: Dah ramai dah letak gambar masing-masing untuk ditengok kat ruangan komen. Anda bila lagi? Daftarkan di http://www.gravatar.com dan pampangkan wajah anda!!!

  • Mak Manohara yang bernama Dessy dari dulu lagi banyak kawin dan cerai, kawin dan cerai. Jadi background dia dah tak elok dah.
  • Kalau betullah ibu Manohara nie fikirkan kebaikan anaknya, takkanlah dia sanggup bagi kebenaran Manohara berkahwin pada umur 15 tahun. Dengan lelaki umur 30-an pulak tue.
  • Katanya setelah menjadi besan orang besar Kelantan, maknya Manohara nie ngan muka tak malu cuba mengorat ayah Tengku Petra. Nasib baik ayah Tengku buat derk jer kat dia.
  • Nie lagi panas. Dengar ceritanya lepas kawin, Manohara bagi alasan datang bulan setiap kali diajak tidur ngan Tengku. Sampai 2 bulan Tengku tak dapat-dapat nak tidur skali. Tue yang naik baran tue.
  • Anaknya yang kawin dengan Tengku, tapi maknya yang mintak lebih-lebih. Nak keretalah, apartmentlah, handphonelah. Macam-macam lah ragam si mak nie.
  • Yang paling tak tahan masa Manohara ngan Tengku Honeymoon pun si maknya nie mengikut jer. Padahal masa honeymoon kenalah berdua. Baru romantik gitu.
3 Comments leave one →
  1. puteriaquarius81 permalink
    5 June, 2009 am

    ontahlah labu….

    • conz permalink
      5 June, 2009 am

      biarkan luncai terjun dgn labu-labunya..biarkan..biarkan

  2. 5 June, 2009 am

    Labu luncai dah hilang la…cmne eak????hehehe…..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: