Skip to content

Aizat dan Liyana Jasmay pasangan kekasih!

18 June, 2009

BARU-BARU ini Marilyn terserempak dengan seorang rakan lama, maklumlah bila lama tak berjumpa macam-macam cerita yang keluar termasuklah kisah hangat tentang selebiriti tempatan.


BETUL ke Liyana dan Aizat hanya kawan biasa?

Paling menarik, rakan lama Marilyn memberitahu kisah cinta antara selebriti remaja popular Aizat dan Liyana Jasmay sememang benar dan mereka berdua merupakan pasangan kekasih.

Marilyn yang khusyuk mendengar ceritanya tersentak seketika, kerana setahu Marilyn baik Aizat atau pun Liyana, masing-masing menafikan wujudnya hubungan yang dipanggil cinta. Kononnya mereka kekal sebagai sahabat.

Namun, kata rakan Marilyn lagi yang sememangnya rapat dengan Aizat dan Liyana beria-beria mengesahkan cerita yang dibawanya itu.

“Ya, aku tak tipu yang dia orang sekarang tengah mabuk bercinta. Bukan setakat hanya bertelefon, berSMS, siap 3G sekali untuk melepaskan rindu masing-masing.

“Aku tak tahu pula kenapa mereka nak sembunyikan kisah cinta sedangkan daripada gelagat mereka berdua orang sekeliling tahu yang mereka sedang bercinta,” kata rakan Marilyn lagi.

Emm… kalau betullah, Marilyn tumpang gembira. Iyalah, Aizat dan Liyana sama cantik dan sama padan. Malah, kedua-duanya pun terlibat dalam bidang seni dan sama-sama sedang meningkat naik.

Nampaknya, gosip yang hangat bertebaran sebelum ini memang benarlah. Apa yang menguatkan lagi cerita ini, mereka berdua pernah mencipta lagu bersama untuk album baru Liyana.

Lepas ini, Marilyn hanya tunggu kesahihan daripada mulut mereka berdua sahaja, jangan lari daripada Marilyn tau!

Advertisements
One Comment leave one →
  1. jelita permalink
    18 June, 2009 am

    Biarlah dieorg 2 bercinte..tak ngaku pun org leh nampak dieorg pasangan sedang bercinta..btlkan

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

%d bloggers like this: