Skip to content

Gambar Siti Saerah Yang …….

20 June, 2009

Gambar ni aku jumpa kat satu forum yang paling popular kat Malaysia. Tapi aku rasa gambar ni diambil daripada facebook Siti Saerah sendiri. Apa yang aku perasan, sejak Siti Saerah ni kurus, dia dah kuat menyeksi kan. Dia ni popular popular ke? sebab ape? Selalu ada juga lah cerita dia ni keluar kan..

Gambar Siti Saerah Yang .......

Gambar Siti Saerah Yang .......

Gambar Siti Saerah Yang .......

Apelah nak jadi Saerah…Waktu Borak Sakan kenal Saerah dulu2 (sebelum kurus n famous) ok je budak ni…huhuhu…Semoga dia berubah kan…

3 Comments leave one →
  1. catalina permalink
    20 June, 2009 pm

    sejak2 ayah dia meninggal dia makin tunjuk taring kan, agaknya dia pun tgh intai2 calon hb dato kot, bo celen dgn dato ct

  2. puteriaquarius81 permalink
    22 June, 2009 am

    saerah saerah…

  3. jelita permalink
    22 June, 2009 pm

    ish2..saerah saerah..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: