Skip to content

Yuna Dah Mula Besar Kepala?

21 June, 2009

Terkejut kami baca Pancaindera hari nie bila ada tajuk artikel “Pakcik meninggal ke Yuna”?. Baca punya baca rupa-rupanya si Joyah tak puas hati dengan Yunalis Zarai nie.

yunalis dan sebenarnya

Kata Joyah susah sangat nak wat appointment ngan si Yuna nie. Pastue ada member-member Joyah yang kena tinggal gitu ajer dengan Yuna masa kat konsert. Then kononnya Yuna terpaksa batalkan temujanji sebab pakcik dia meninggal tapi last-last muncul kat satu konsert lain.

Dengan ikhlasnya mulai hari ini kami nak jadi anti Joyah. Selamba ajer dia kutuk artis feveret kami si Yuna nie. Kami rasa Joyah sakit hati dia tak dapat nak buat temujanji ngan Yuna untuk Pancaindera itu yang dia kutuk Yuna tak ingat punya.

Kesian betul ngan wartawan-wartawan hiburan mainstream nie. Masa si Yuna nie baru nak naik semua buat derk jerk. Skang dah femes baru terhegeh-hegeh nak wat appointment semua. Tak lama lagi kompem si Joyah nie cakap tanpa wartawan si Yuna nie takkan femes. Kononnya tak dapat publisiti la daripada dia.

Sorry to say but Yuna dah memang femes dari dulu lagi. Cuma wartawan-wartawan hiburan macam Joyah nie jer tak pernah nak amik tau pasal musik underground. Tiba-tiba jer sekarang nak menyelit dan menjatuhkan nama Yuna. Panas hati kami dibuatnya.

Buat Yunalis Zarai, tabahkan hati anda. Biasalah dunia hiburan Malaysia nie. Anda tak boleh nak puaskan hati semua orang. Jangan layan wartawan-wartawan yang nak amik kesempatan macam si Joyah nie. Sila jangan ubah personaliti anda kerana diorang-dioarang nie.

2 Comments leave one →
  1. puteriaquarius81 permalink
    22 June, 2009 am

    btl btl btl.. be urself yuna.. tp sometimes hrp lbh berhati2.. dah jd public figure ni, org lbh cpt nmpk kekurangan diri… huhu go go chaiyuk yuna…

  2. jelita permalink
    22 June, 2009 pm

    btl 2..ape pun 2 adalah asam garam dunia hiburan..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: