Skip to content

Giliran Zakiah Anas untuk test market dengan gambar separuh bogel

26 May, 2009

Ini bukan gambar bogel Zakiah Anas mahupun gambar terlampau Zakiah Anas, tetapi ianya cuma gambar Zakiah Anas memakai tuala dalam keadaaan posing yang sangat hebat. Hakikatnya, gambar-gambar seperti ini seharusnya adalah hak milik peribadi, namun penyebaran di internet selalunya menjadi mimpi ngeri bagi selebriti.

Apapun, dunia sekarang ni macam-macam perkara boleh jadi. Mungkin gambar ini adalah hasil super impose dari Photoshop? Tapi dari penyiasatan Oh! Artis, ianya bukanlah gambar yang di superimpostkan.

Dan sudah menjadi lumrah, web hiburan terutama’nya Oh! Artis akan tetap memaparkan gambar-gambar seperti ini kerana jika anda bukan seorang artis, kami pun tak hingin nak ambil tahu tapi sebaliknya, Jika anda seorang selebriti, entri sebegini sudah pastinya untuk anda, Zakiah Anas.

Zakiah Anas digosipkan dengan seorang anggota polis. Hurm, mungkin cinta lokasi mungkin. Maklumla sebagai pengacara dan wartawan 999 di TV3, bercampur dengan anggota polis sudah menjadi satu syarat wajib bagi mereka.

Sekian Oh! Artis melaporkan.

12 Comments leave one →
  1. PlanetLeo.com permalink
    4 June, 2009 pm

    SEKSI GAK DIA NI!!!MEMBUAT JANTUNG BERGERAK PANTAS,,
    JGN LUPA LAPURKAN JENAYAH DIKAWASAN ANDA…

  2. flowerHoRN permalink
    5 June, 2009 pm

    lantak ar dia asal x nyusahkn hdup org len……….

  3. GLORY..GLORY MAN UTD permalink
    6 June, 2009 pm

    emmmm………….tak tahu la pulak mcm mana gambar private camni leh ade kat internet kan….
    so berhati2 la kat luar sana sebelum gambar kita dirakamkan.
    kalau nak wat aksi2 atau posing maut tue fikir2kan lah……..

  4. catalina permalink
    7 June, 2009 pm

    kesian dia kan .. mesti malu .. itu la sblm buat apa2 kena la pikir, utk semua sblm ambil gambar pakai la bj ….. agaknya siapa yg snap gambar dia tu? laki ka pompuan?🙂

  5. 8 June, 2009 am

    tu la…harap2 pompuan la…klu laki untung la laki tu kan…🙂 dahla kat hotel pulak tu…macam2 boleh jadi…

  6. Ooi Hsiao Feng permalink
    12 June, 2009 pm

    Gambar ini mestilah diambil selepas ‘projek’ sebab baju berselerak – ada yang kat atas katil, ada yang sangkut kat kerusi, betul tak Auntie Kiah?

  7. 23 June, 2009 pm

    lepas klimaks agaknya…:)

  8. 7 July, 2012 am

    Memang lepas main dah lama pantat tak rasa batang,ada gambar bogel burit dia tak da bulu,burit dia cantik gebu

  9. 13 July, 2012 am

    Kenapa pakai tuala buka ja tuala tu baru cantik nampak semua besar ke panjang ke tembang ke pendek ke baru ada on

  10. Tunperak permalink
    30 July, 2012 am

    Nie mungkin bukan gmbar bogel zakiah anas , tp yg musykilnyer sape yg amik gmbr nie

  11. nekonana permalink
    11 April, 2013 am

    wah lama tak nampak gambar nie.. kalau laki I nmpk I bekamban je.. konpom kena amput terus.. ehehe

  12. naisya isya permalink
    11 October, 2013 am

    add my fb.. isya nanisya pic muka cm bdak mta bulat. .current city kedah, hometown songkhla

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: