Skip to content

Fouziah Ghous berseluar ketat

29 May, 2009

Gambar ini diambil dari sebuah website hiburan lain (kini bersepah di Google Images). Gambar menunjukkan di mana para artis yang similar dengan role model, harus menitik berat pakaian mereka bila berada di hadapan lensa dan umum. Harap kejadian yang menimpa artis di atas, dapat memberi pengajaran pada dirinya serta keseluruhan artis di negara ini. Ini Malaysia, bukan Hollywood bukan begitu?

Dialog di atas juga memang sudah ada pada gambar tersebut. Anggap saja sebagai satu dialog memerli artis tersebut dan hanya sekadar gurauan untuk anda yang sudah pun berusia 18 tahun ke atas. Niat kami bukan ingin menyebarkan gambar-gambar yang agak memberangsangkan di sini, cuma ianya berkaitan dengan seorang artis yang agak popular di Malaysia. Since website ini sememangnya aktif bercerita mengenai artis di Malaysia.

4 Comments leave one →
  1. jelita permalink
    7 August, 2009 am

    artis2 jage la air muka kaum wanita nih..saba je la.

  2. faizol permalink
    30 October, 2011 pm

    tk perlu la caurt-marut-mencaurut

  3. terbai permalink
    27 May, 2014 pm

    yang truk camera dkt stu pon nak zoom..spa yg truk..dkt akhirat jurucamera yg kena tanggung..artis tu dh mmng kena tnya dh..klau 1 dunia yg tgk pic ni jurukamera la tanggung azab..klau jurukamera ada ilmu allah..dia xde tngkap dkt stu.

  4. mana la agama korang ni.. permalink
    27 May, 2014 pm

    yang edit bnda alah ni pon ko tanggung la nanti..klau smpai pic ada dkt web smpai mati la ko tanggung

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: