Skip to content

Gambar Seksi Jasmin Hamid ! Wow !

28 May, 2009

Jasmin Hamid semakin mengancam sekarang. Inilah gaya Jasmin setelah kembali solo. Jasmin laris dalam drama bersiri sekarang. Dengan imej sedemikian, acap kali Jasmin melakonkan watak wanita penggoda.

Tak jemukah Jasmin dengan watak-watak yang sama setiap kali? Apabila melakonkan watak wanita penggoda dalam drama, penampilan seseorang pelakon bolehlah kalau over sikit. Agaknya sebab itulah pelakon kita gemarkan watak macam tu.

Kalau nak pakai seksi dan nak kenakan bulu mata tiga inci pun tak ada yang komplen sebab memang ituah imej wanita penggoda. Lihatlah gaya Jasmin ni… kan persis wanita yang sedang menggoda lelaki.
Gambar seksi jasmin hamidGambar seksi jasmin hamid
Gambar seksi jasmin hamid

About these ads
5 Comments leave one →
  1. jelita permalink
    29 May, 2009 pm

    Erm…mcm ni la yg org ckp bile jd M.J mula nak pakai seksi2..kesian kat M.J yang tak wat mcm 2 kene kate gak..fikir2kan lah wahai kaum sejenis ku..

  2. Ricky Pratama permalink
    29 May, 2009 pm

    maybe dia orang masih terbawa lakonan tu… mari qta berdoa semoga dia mahu untuk menutup aurat :>

  3. 10 July, 2009 pm

    ye la..,meh kta sama2 brdoa agar trbuka pntu hti tuk mnutup aurat..amin…………

  4. Jasmay permalink
    17 September, 2009 am

    I rasa klu jasmin dgn maya yg sama2 berlakon dgn jasmin dalam drama datin wan tu klu jadi lesbian mesti best..

  5. Lionel permalink
    3 December, 2012 pm

    I want to bone u real hard,i Fucking Love u Yasmin.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

%d bloggers like this: